Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Muži rekonštruovali dom, spadol na nich múr

Na mieste zasahovali všetci záchranári z hasičskej stanice v Šali, na pomoc im prišli so špeciálnym vozidlom aj ich kolegovia z Nitry.

Šaľa 13. marca (TASR) – Pri rekonštrukcii domu v Šali dnes spadnutý múr zavalil dvoch robotníkov. Na mieste zasahovali hasiči i vrtuľník rýchlej zdravotnej služby. Ako informoval Viliam Panský z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, na mužov sa smerom na ulicu zrútila čelná stena domu. „Rozpadla sa na viac kusov. Časť z múru zavalil aj robotníkov, ktorí v tom čase boli vo výkope. Jeden z nich sa spod muriva dostal sám a vyviazol iba s odreninami. Druhý zostal zavalený,“ uviedol Panský.

Na mieste zasahovali všetci záchranári z hasičskej stanice v Šali, na pomoc im prišli so špeciálnym vozidlom aj ich kolegovia z Nitry. Zavalený muž po celý čas so záchranármi komunikoval. „Momentálne sa nám ho už podarilo vyslobodiť. Aj keď na jeho tele neboli viditeľné žiadne zranenia, bol pre istotu vrtuľníkom prevezený do nemocnice na vyšetrenie,“ povedal Panský.