Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

V Seredi v noci zhorelo auto

V noci nadnes 19. januára 2017 zhorelo krátko po polnoci na Pažitnej ulici v Seredi osobné auto. Pravdepodobnou príčinou požiaru, ktorý poškodil aj vedľa stojace vozidlo na parkovisku pred obytným blokom, bolo úmyselné zapálenie neznámym páchateľom. Foto: TASR - HaZZ

Pravdepodobnou príčinou požiaru, ktorý poškodil aj vedľa stojace vozidlo na parkovisku pred obytným blokom, bolo úmyselné zapálenie neznámym páchateľom.

Sereď 19. januára (TASR) - V noci nadnes zhorelo krátko po polnoci na Pažitnej ulici v Seredi osobné auto. Pravdepodobnou príčinou požiaru, ktorý poškodil aj vedľa stojace vozidlo na parkovisku pred obytným blokom, bolo úmyselné zapálenie neznámym páchateľom.

"Po príjazde na miesto udalosti sa zistilo, že celý motorový priestor vozidla je zasiahnutý ohňom a začína horieť vedľa stojace auto. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Serede, následkom požiaru vznikla majiteľovi osobného motorového vozidla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 15.000 eur," informovala trnavská krajská hovorkyňa Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Júlia Kedrová.