Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Silvestrovská Zóna v D. Salibách bez peňazí funguje už ôsmy rok

Ilustračná snímka. Foto: TASR

V tomto roku sa 30. decembra bude konať v miestnom kultúrnom dome a záujemcovia naň môžu priniesť detské, dámske a pánske oblečenia a doplnky v zachovalom stave.

Dolné Saliby 26. decembra (TASR) - Zóna bez peňazí - Silvestrovská výmena oblečenia má v obci Dolné Saliby v okrese Dunajská Streda už osemročnú tradíciu. V tomto roku sa 30. decembra bude konať v miestnom kultúrnom dome a záujemcovia naň môžu priniesť detské, dámske a pánske oblečenia a doplnky v zachovalom stave. Informovala za organizátorov Judit Pukkai.

"Každý si zároveň môže vyberať, skúšať a odniesť toľko vecí, koľko chce," uviedla. V Dolných Salibách prvýkrát organizovali výmenu oblečenia v roku 2016 s obavou organizátorov, či sa podujatie, ktoré funguje vo veľkých mestách, ujme aj v malej obci. "No výmena oblečenia mala veľký úspech. Počas uplynulých rokov sa sortiment rozšíril o detské a pánske oblečenie. Všetko, čo nenájde nového majiteľa na mieste, putuje ľuďom v núdzi cez Ekocharitu," doplnila Pukkai. Podujatie sa bude konať od 9.00 do 11.00 h.