Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Vodič spod Tatier neprežil náraz do stromu

Miesto nehody. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Na priamom úseku pred vjazdom do Bušoviec prešiel vodič s vozidlom z cesty vpravo v smere jazdy. Následne prednou ľavou časťou auta narazil do stromu.

Spišská Belá 21. novembra (TASR) – Náraz do stromu pod Tatrami neprežil vodič osobného auta. „Na ceste medzi Spišskou Belou a obcou Bušovce, okres Kežmarok, došlo v pondelok (20.11.) popoludní k smrteľnej dopravnej nehode. V čase okolo 16.30 h viedol v smere na obec Bušovce 45-ročný Kežmarčan osobné auto a zišiel z cesty,“ uviedol krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Na priamom úseku pred vjazdom do Bušoviec z doposiaľ nezistených príčin a okolností prešiel s vozidlom z cesty vpravo v smere jazdy. Následne prednou ľavou časťou auta narazil do stromu, následkom čoho vozidlo odhodilo do poľa. „Pri nehode utrpel vodič ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Hmotné škody na aute boli vyčíslené na 2500 eur,“ dodal hovorca.

Telo nebohého bolo prevezené na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou Poprad, kde bude vykonaná pitva. Nehodu vyšetrujú kežmarskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.