Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 15. jún 2024Meniny má Vít
< sekcia Regióny

Staré Mesto hľadá stánkarov na Vianočné trhy

Vianočné trhy 2011, archívne foto Foto: TASR/Michal Svítok

Záujemcovia môžu prihlášky posielať na adresu staromestského miestneho úradu na Vajanského nábreží. Prihlášky treba doručiť do 26. októbra do 12.00 h.

Bratislava 10. októbra (TASR) – Bratislavské Staré Mesto vyhlásilo výberové konanie na tohtoročné Vianočné trhy. Na Hviezdoslavovom námestí ponúka 23 stánkov na predaj jedla a nápojov i vianočných darčekov. Trhy sa začnú 23. novembra a potrvajú do 23. decembra.

Záujemcovia môžu prihlášky posielať na adresu staromestského miestneho úradu na Vajanského nábreží. Na obálku treba napísať heslo "Staromestské vianočné trhy 2012. Neotvárať!" Záujemca musí v prihláške presne uviesť, čo chce na Vianočných trhoch predávať. "Ponúkaný tovar uvedený v prihláške bude obsahom nájomnej zmluvy a prípadné zmeny a doplnenia nebudú akceptované," upozorňuje samospráva. Za stánok na Vianočné darčeky zaplatí uchádzač minimálne 30 eur na deň, za stánok na občerstvenie 150 eur na deň. Prihlášky treba doručiť do 26. októbra do 12.00 h.

Prípadné informácie, týkajúce sa výberového konania bude samospráva poskytovať prostredníctvom referátu obchodu a služieb, na telefónnom čísle 02/59 246 318 alebo prostredníctvom e-mailu dominik.juhasz@staremesto.sk. Prihlášky aj ďalšie informácie sú k dispozícii na webovej stránke mestskej časti aj na pracovisku Prvého kontaktu Miestneho úradu.

Stánkarov do 8. októbra hľadalo aj mesto. To ponúkalo na Hlavnom námestí 27 stánkov na predaj jedla a nápojov a 57 stánkov pre ľudovoumelecké výrobky z kovu, keramiky, šúpolia či dreva. Päť stánkov bude vyčlenených pre aktivity charitatívnych organizácií. Pri stánkoch na vianočné darčeky stanovilo minimálnu cenu 37 eur a pri stánkoch s občerstvením 200 eur.