Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Staromestskú Offices v centre Bratislavy otvoria koncom roka

Ilustračné foto Foto: TASR - Štefan Puškáš

Dokončenie desaťposchodovej budovy v tvare písmena U s tromi podzemnými a siedmimi nadzemnými podlažiami je plánované na koniec roka 2016.

Bratislava 28. júna (TASR) – Kancelárske priestory Staromestská Offices v centre Bratislavy by mali byť hotové koncom tohto roka. Ako informoval developér budovy Cresco Group, projekt prinesie na trh 8482 štvorcových metrov (m2) prenajímateľných plôch a prácu v ňom môže nájsť takmer 700 ľudí.

Priestory Staromestská Offices na rohu Veternej a Staromestskej ulice vznikajú pod značkou UNIQ by Cresco. „Staromestská Offices sú priestory určené pre náročných klientov, ktorým záleží na prestížnej a dostupnej lokalite, praktickosti, ale aj reprezentatívnosti ich kancelárskych priestorov, pričom už dnes sa tešíme veľkému záujmu budúcich klientov,“ uviedol výkonný riaditeľ developérskej spoločnosti Ján Krnáč.

Dokončenie desaťposchodovej budovy v tvare písmena U s tromi podzemnými a siedmimi nadzemnými podlažiami je plánované na koniec roka 2016. Celkovo 7565 m2 administratívnych priestorov a 917 m2 priestorov na retail bude disponovať 138 parkovacími miestami.

Budova s presklenou fasádou má byť priestorovo dostupná pre takmer 700 zamestnancov. Dispozičné riešenie priestorov je podľa developéra flexibilné. Investičné náklady dosahujú približne 20 miliónov eur.