Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Stretnutia podnikavcov v Banskej Bystrici naučia, ako podnikať

Ilustračné foto Foto: HladamInvestora.Sk

Podujatie sa koná pod hlavičkou iniciatívy Učíme sa podnikať, ktorá na sociálnej sieti združuje vyše 13.000 ľudí.

Banská Bystrica 11. marca (TASR) – Všetci, ktorí majú podnikavého ducha, teda podnikatelia, budúci podnikatelia i startupisti majú šancu stretnúť sa v utorok (15.3.) v jednom z podnikov v Banskej Bystrici, kde sa uskutoční Stretnutie podnikavcov. Je zamerané na výmenu skúseností a tí neskúsení sa zasa dozvedia, ako podnikať, vzdelávať sa a získavať nové kontakty.

Podujatie sa koná pod hlavičkou iniciatívy Učíme sa podnikať, ktorá na sociálnej sieti združuje vyše 13.000 ľudí.

"Pôjde o neformálne stretnutie aktívnych a podnikavých ľudí z Banskej Bystrice a okolia. Vítaný je každý, kto je podnikateľ najmä duchom. Stretnú sa tam podnikatelia i nepodnikatelia, od ktorých ostatní môžu načerpať inšpiráciu," informovala Eva Ščepková za neformálnu skupinu CoWorking Banská Bystrica, ktorá je organizátorom akcie.

Stretnutia podnikavcov by sa mali konať raz do mesiaca. Podľa Ščepkovej podobné zrazy v Banskej Bystrici fungovali aj v minulosti, no na dlhší čas sa odmlčali. Utorňajšie "reštartové" stretnutie má podtitul O vás, o nás a o novom coworkingu.

"Súčasťou bude aj diskusia o tom, čo súčasným a budúcim podnikateľom v Banskej Bystrici chýba a ktoré z týchto potrieb by mal a mohol napĺňať priestor coworkingu," dodala.