Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Víkend v Stupave bude výzvou pre bajkerov aj bežcov

plagát k akcii Foto: stupavskymaraton.sk

Návštevníci sa môžu tešiť na divácky atraktívne miesta, Live prenosy na LED obrazovke, výlety vrtuľníkom, slávnostný stan, disko a Expo zónu.

Bratislava 26. júla (TASR) - Tento víkend bude v Stupave patriť cyklistom a bežcom. Uskutoční sa tam už 12. ročník športovo-kultúrneho podujatia Stupava Trophy 2014. Na svoje si prídu aj deti, pre ktoré je pripravený cyklomaratónik. Na víťazov čaká množstvo zaujímavých cien. Akcia sa koná pod záštitou predsedu BSK Pavla Freša a krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism.

Ako ďalej informovala hovorkyňa BSK Iveta Tyšlerová, sobota bude patriť bajkerom, ktorí si môžu vybrať spomedzi štyroch rôzne dlhých a kvalitne pripravených trás. V nedeľu sú pre juniorských a detských cyklistov pripravené dve špeciálne trate a pre bežcov 17 km a 8 km preteky v lesnom teréne. "Občerstvenie pre účastníkov bude zabezpečené na trati aj v cieli.

Pre MTB pretekárov bude k dispozícii 16 umývacích boxov aj strážené parkovisko bicyklov zdarma. Pripravené budú aj oddelené sprchy a úschovňa batožiny. Viac informácií je na stránke www.stupavskymaraton.sk,"
doplnila hovorkyňa.