Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Regióny

Hasiči zasahovali na dvoch miestach súčasne, boli vzdialené 70 metrov

Ilustračná snímka. Foto: TASR Pavol Zachar

Pri prvej nehode sa osobný automobil prevrátil na strechu a čiastočne blokoval jeden jazdný pruh. Zranenia utrpela jedna osoba.

Chocholná-Velčice 13. júla (TASR) - Profesionálni hasiči z Trenčína zasahovali v stredu (12. 7.) popoludní pri dvoch dopravných nehodách na ceste I/61 pri obci Chocholná-Velčice v Trenčianskom okrese. Miesta oboch nehôd boli od seba vzdialené len 70 metrov. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Pri prvej nehode sa osobný automobil prevrátil na strechu a čiastočne blokoval jeden jazdný pruh. Zranenia utrpela jedna osoba. Hasiči na havarovaných automobiloch vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky posypali uniknuté prevádzkové kvapaliny.

Krátko po zabezpečení miesta udalosti nahlásili hasičom ďalšiu dopravnú nehodu, ktorá sa stala približne 70 metrov od miesta prvej nehody. Došlo ku zrážke motocykla s osobným vozidlom a k zraneniu vodičky motocykla. Ženu previezli zdravotní záchranári do nemocnice.