Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 24. máj 2024Meniny má Ela
< sekcia Regióny

Tunel Sitina je opäť prejazdný

Na snímke kolóny vozidiel v smere od tunela Sitina v Bratislave. Foto: FOTO TASR/Michal Svítok

Na mieste momentálne zasahuje 12 hasičov.

Bratislava 26. marca (TASR) - Tunel Sitina v Bratislave je už opäť sprejazdnený.

Vodiči v smere na Petržalku ho museli obchádzať približne od 17.30 h, keď sa v ňom stala dopravná nehoda. Otvorený je od 18.40 h. Dnes tunel zatvorili pre nehody už trikrát.

Ako TASR informovala Zuzana Farkasová z komunikačného odboru Prezídia HaZZ v Bratislave, v tuneli sa stala dopravná nehoda osobného motorového vozidla a kamióna. Podľa jej slov dopadla bez vážnejších zranení. Na mieste zasahovalo 12 hasičov.

Ako TASR informovala Zuzana Farkasová z komunikačného odboru Prezídia HaZZ v Bratislave, o 17.30 h sa stala dopravná nehoda osobného motorového vozidla a kamióna. Podľa jej slov dopadla bez vážnejších zranení. Na mieste momentálne zasahuje 12 hasičov.

Keďže dnes Sitinu pre nehody zatvorili už po tretíkrát, polícia upozorňuje vodičov na mokrý a šmykľavý povrch vozovky pri vjazde do tunela. "Z uvedeného dôvodu vyzývame vodičov smerujúcich uvedeným úsekom, aby pri vchádzaní do tunela znížili rýchlosť. Vodiči sa tak vyhnú kolíznym situáciám, ktoré môžu nastať práve v dôsledku šmykľavého povrchu," upozorňuje bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.