Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Turistické informačné centrum Humenné má novú webovú stránku

Nový web turistického centra v Humennom. Foto: visithumenne.sk

Na stránke TIS návštevník nájde informácie o ubytovaní, stravovaní a doprave v meste

Humenné 3. decembra (TASR) – Turistické informačné centrum (TIS) v Humennom má nový web http://visithumenne.sk, na ktorom verejnosť nájde prehľadnú ponuku kultúrnych, športových, ubytovacích služieb, informácie o atrakciách v regióne aj zaujímavé tipy na výlety. Všetky informácie sú priebežne aktualizované, takže k návštevníkom webu sa dostanú vždy čerstvé novinky. Jednotlivé sekcie webovej stránky sú prehľadne usporiadané, čo umožňuje ľahšiu orientáciu a návštevník internetového portálu si tak dokáže vybrať z konkrétnej ponuky, ktorá ho zaujala. Informovala o tom Michaela Dochánová z tlačového referátu humenskej radnice.

"Cieľom TIS v Humennom je informovať domácich a návštevníkov mesta o najzaujímavejších miestach a aktivitách, ktoré mesto ponúka. Hlavnou náplňou je poskytovať informácie o dianí v meste a o možnostiach využitia voľného času. Sprostredkúva vždy aktuálne informácie týkajúce sa cestovného ruchu. Turistickej klientele, občanom mesta i širšej verejnosti umožňuje spoznať krásy mesta vďaka tipom na výlety. Taktiež dáva do pozornosti akcie, ktoré ponúka Mestské kultúrne stredisko,“ uviedla Dochánová.

Na stránke TIS návštevník nájde informácie o ubytovaní, stravovaní a doprave v meste. Športoví nadšenci tu nájdu všetky zápasy a podujatia, ktoré pre svojich fanúšikov pripravili organizátori. Pracovníci TIS sa venujú aj tvorbe propagačných materiálov a ich prezentácii. Návštevníci ich zákazníckeho centra, ktoré sídli v budove železničnej stanice, si môžu vybrať aj z pestrej ponuky suvenírov.