Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

UKF v Nitre sprístupní 22. februára svoje priestory záujemcom o štúdiu

Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre. Foto: TASR

Program na úrovni univerzity aj jednotlivých piatich fakúlt UKF pripravili zamestnanci a študenti školy. Základné informácie o štúdiu získajú záujemcovia v hlavnej budove UKF na Triede A. Hlinku.

Nitra 23. januára (TASR) - Informácie o študijných programoch, uplatnení absolventov v praxi i voľnočasových aktivitách študentov Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre poskytne deň otvorených dverí. Univerzita ho organizuje 22. februára, určený je najmä pre tretiakov a študentov maturitných ročníkov, informovala UKF.

Program na úrovni univerzity aj jednotlivých piatich fakúlt UKF pripravili zamestnanci a študenti školy. Základné informácie o štúdiu získajú záujemcovia v hlavnej budove UKF na Triede A. Hlinku. V čase od 8.00 do 13.00 h im budú k dispozícii odborní zamestnanci v informačných stánkoch piatich fakúlt, študentských organizácií a programu Erasmus+.

Podrobnejšie informácie o študijných programoch či podmienkach štúdia získajú záujemcovia v sídlach jednotlivých fakúlt. Zúčastniť sa môžu na prednáškach, prezentáciách, workshopoch, diskusiách a ďalších podujatiach, ktoré si pre nich fakulty pripravili. V rámci programu si budú môcť prezrieť nielen jednotlivé katedry a pracoviská univerzity, ale aj výučbové priestory, laboratóriá, dielne, telocvične.