Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

V Babinej do 15.00 h odvolilo 40 percent voličov

Na snímke voľby v Babinej v okrese Zvolen sú v budove, susediacej s obecným úradom 30. septembra 2023. Foto: TASR - Jozef Poliak

Voľby sú u nás pokojné, ľudia chodia priebežne, pričom najviac ich bolo ráno do deviatej hodiny, keď si v susednom obchode robili nákupy, informoval predseda tamojšej okrskovej komisie R. Páleník.

Babiná 30. septembra (TASR) - Približne 40 percent z viac ako 400 voličov, ktorí sú zapísaní na volebnej listine v obci Babiná v okrese Zvolen, si do 15.00 h prišlo splniť svoju občiansku povinnosť a odovzdali svoj hlas stranám a kandidátom, uchádzajúcim sa o priazeň v parlamentných voľbách 2023. Pre TASR to uviedol predseda tamojšej okrskovej komisie Radoslav Páleník.

"Voľby sú u nás pokojné, ľudia chodia priebežne, pričom najviac ich bolo ráno do deviatej hodiny, keď si v susednom obchode robili nákupy." informoval TASR. "Aktuálne začínajú opäť chodiť viac. Máme dokonca skúsenosti z minulých volieb, že pomerne veľa ľudí prichádza ešte aj krátko pred uzatvorením volebnej miestnosti," dodal.

Na hlasovacie lístky už prišlo v Babinej voliť viac ako 30 ľudí, o volebnú urnu komisiu nikto nežiadal.