Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

V Bratislave neočakávajú pre zhromaždenie výrazné obmedzenie dopravy

Na snímke príslušníci bratislavskej mestskej polície, archívne foto. Foto: TASR - Michal Svítok

Dohliadať na poriadok a bezpečnosť na námestí a v jeho okolí budú aj hliadky mestskej polície, a to aj v kamerovom pracovisku.

Bratislava 21. februára (TASR) - Mestská polícia (MsP) Bratislava neočakáva pre zhromaždenie, ktoré sa začne o 17.00 h na Námestí slobody v hlavnom meste, výraznejšie obmedzenia v doprave. Vodičom však odporúča zvoliť na presun po meste alternatívne trasy a rátať so zvýšeným počtom chodcov. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Dohliadať na poriadok a bezpečnosť na námestí a v jeho okolí budú aj hliadky mestskej polície, a to aj v kamerovom pracovisku. Polícia požiadala ľudí, ktorí sa s myšlienkou akcie nestotožňujú, aby sa zdržali akýchkoľvek provokácií a nenarúšali pokojný priebeh zhromaždenia.

Zároveň vyzvala, ak sa niekto stane svedkom páchania protiprávneho konania alebo sa bude cítiť ohrozený, aby oslovil najbližšiu policajnú hliadku či kontaktoval mestskú políciu na čísle 159.

V centre Bratislavy sa bude o 17.00 h konať pri príležitosti šiesteho výročia vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej zhromaždenie iniciatívy Za slušné Slovensko.