Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Šoféri v Bratislave pozor: Pripravte sa na dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka Foto: TASR Michal Svítok

Obmedzenia sú plánované v nedeľu 23. apríla a pondelok 24. apríla v súvislosti s konferenciou predsedov parlamentov členských krajín EÚ.

Bratislava 21. apríla (TASR) – Bratislavská polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, ktoré sú plánované na území hlavného mesta SR Bratislavy v nedeľu 23. apríla a pondelok 24. apríla v súvislosti s konferenciou predsedov parlamentov členských krajín EÚ, kandidátskych krajín a európske inštitúcie. TASR informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

V nedeľu môže podľa polície dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika a hraničného priechodu Jarovce–Kittsee k miestam ubytovania delegácií, a to k hotelu River Park, Sheraton, Carlton a Austria Trend a v popoludňajších hodinách na Bratislavský hrad.

Rozsiahlejšie dopravné obmedzenia sú plánované na pondelok v čase rannej špičky od 8.00 do 9.00 h, kedy sa uskutoční presun delegácií z hotelov na Bratislavský hrad.

„Z uvedeného dôvodu v tomto čase vodičom odporúčame, aby sa vyhli Mostu SNP, Staromestskej ul. a Nábrežiu arm. gen. Ludvíka Svobodu v smere do centra mesta. Premávka v uvedenom úseku bude obmedzená a dopravní policajti vykonajú odklon dopravy z Petržalky na Einsteinovu ulicu a z Karlovej Vsi cez Mlynskú dolinu,“ upozornila Mihalíková.

V popoludňajších hodinách môže podľa polície dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam pri presune delegácií z centra mesta na letisko M. R. Štefánika a hraničný priechod Jarovce–Kittsee.