Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

VIDEO: V Bratislave sa zrazila električka s autom, dvaja zranení

Na snímke zrážka električky a osobného auta, ku ktorej došlo na Račianskej ulici v Bratislave vo štvrtok 28. januára 2016. Foto: TASR/Michal Svítok

Okolnosti nehody už vyšetruje polícia.


Bratislava 28. januára (TASR/Teraz.sk) - Na Račianskej ulici v Bratislave sa zrazilo osobné auto a električka. Pri nehode utrpeli zranenie dve osoby, jednou z nich bolo päťročné dieťa. Okolnosti zrážky už vyšetruje polícia.

Ako TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, nehoda sa stala dnes krátko pred 17.45 h v blízkosti vozovne Krasňany. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo pri prechádzaní cez električkové koľajisko k zrážke električky, ktorá v tom čase úsekom prechádzala a osobného motorového vozidla," potvrdil Szeiff.


Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela pri nehode utrpelo zranenie päťročné dieťa a jeden dospelý, obaja sedeli v aute. "Sú pri vedomí, utrpeli úraz hlavy," povedal pre TASR Chmel s tým, že ich previezli do nemocnice na Kramároch. V električke podľa polície nikto neutrpel zranenie.

"Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u vodiča električky, ako aj vodiča motorového vozidla vylúčený," podotkol Szeiff. Celkovú škodu podľa jeho slov vyčíslili na asi 10.000 eur. "Presné príčiny nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodal.

Pri dopravnej nehode zasahovalo deväť hasičov s dvoma kusmi hasičskej techniky, informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.