Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V bratislavskej Dúbravke zrazila električka 13-ročného chlapca

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

K stretu došlo krátko pred 15.00 h na Ulici J. Alexyho.

Bratislava 29. septembra (TASR) - V bratislavskej mestskej časti Dúbravka vošiel dnes v popoludňajších hodinách do dráhy električky 13-ročný chlapec. Polícia okolnosti dopravnej nehody vyšetruje.

K stretu došlo krátko pred 15.00 h na Ulici J. Alexyho. Podľa doterajších informácií polície električka linky č. 5 išla v smere do Dúbravky. Na zastávke Švantnerova vošiel do koľajiska a dráhy električky 13-ročný chlapec, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

V dôsledku zrážky utrpel chlapec zranenia, privolaná sanitka ho odviezla do jednej z bratislavských nemocníc. Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel uviedol, že chlapec bol po zrážke pri vedomí a utrpel zranenie hlavy a dolnej končatiny. Prevezený bol do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave.

"Požitie alkoholických nápojov bolo u vodiča električky na mieste vylúčené vykonaním dychovej skúšky," uviedla policajná hovorkyňa. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú podľa nej predmetom vyšetrovania.