Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

V Detve hľadajú dodávateľa, ktorý bude kosiť verejné priestranstvá

Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Záujemcovia môžu posielať svoje žiadosti do 12. apríla.

Detva 11. apríla (TASR) – Detvianska samospráva hľadá dodávateľa, ktorý bude v meste kosiť verejné priestranstvá a udržiavať trávniky. Vyplýva to z výzvy na predkladanie ponúk, ktoré samospráva zverejňuje na svojej oficiálnej webstránke.

Predmetom zákazky je kosenie trávnatých plôch na verejných priestranstvách v katastrálnom území mesta s celkovou výmerou 310.776 štvorcových metrov. Verejný obstarávateľ, ktorým je samospráva, požaduje predložiť ponuku na celý predmet zákazky. Podotýka tiež, že neumožňuje rozdelenie zákazky na časti a predloženie variantných riešení.

Predpokladaná hodnota zákazky vo výzve zverejnená nie je. „Kritériom na vyhodnotenie ponuky predmetu zákazky je najnižšia celková cena za jeden meter štvorcový služby v eurách s DPH,“ uvádza s tým, že zákazka bude financovaná z vlastných zdrojov mesta Detva.

Zabezpečená má byť údržba vlastnými pracovnými strojmi a zaškolenými pracovníkmi uchádzača vrátane zabezpečenia dopravy strojov a osôb na miesto dodania a poistenia. „Predpokladá sa kosenie päťkrát v roku, s prvým kosením v máji tohto roka, v závislosti od poveternostných podmienok a výšky trávy, podľa objednávky obstarávateľa,“ zdôrazňuje oznámenie s tým, že priestory na umiestnenie techniky, prípadne ubytovacie služby pre zamestnancov si uchádzač zabezpečí sám.

Záujemcovia môžu posielať svoje žiadosti do 12. apríla.