Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Veľké pátranie v Hlohovci: Matku dvoch detí zrejme uniesol exmanžel

Ilustračné foto. Foto: TASR – František Iván

Pred mesiacom ho prepustili z vyšetrovacej väzby na kauciu. Stíhajú ho za údajné podvody. Údajne sa jej vyhrážal už vo väzbe, že ak sa dostane na slobodu, pomstí sa jej.

Bratislava 13. decembra (TASR) - V Hlohovci hľadá polícia matku dvoch malých detí, ktorá mala byť unesená. Informuje o tom TV Markíza vo svojom večernom spravodajstve. Vo vzduchu lietajú vrtuľníky a na zemi zasahuje Národná kriminálna agentúra.

Televízia uvádza, že zatiaľ ide o neoficiálne informácie, no za únosom asi 35-ročnej matky dvoch detí môže byť jej bývalý manžel. Pred mesiacom ho prepustili z vyšetrovacej väzby na kauciu. Stíhajú ho za údajné podvody. Tridsaťtisícovú kauciu mu mal zaplatiť jeho starší syn z prvého manželstva. Muž údajne uniesol bývalú manželku dnes predpoludním, lebo vraj rozpredala majetok a na jej návrh mu súdy zakázali stýkať sa s deťmi.

Údajne sa jej vyhrážal už vo väzbe, že ak sa dostane na slobodu, pomstí sa jej. Ženin mobil vraj našla dnes kriminálka pohodený na roli. Pátraciu akciu po matke potvrdil televízii aj hovorca Prezídia policajného zboru Martin Wäldl.