Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

V kremnickej Zechenterovej záhrade zahrá kapela Nat Osborn Band

Nat Osborn Band Foto: FB Nat Osborn Band

Svoje tohtoročné turné kapela odštartovala 12. júna v  Brooklyne, odkiaľ vyrazila do strednej Európy.

Kremnica 1. júla (TASR) - Americká skupina Nat Osborn Band spája najlepšie prvky rocku, jazzu, soulu, funky a indie-popu. Momentálne je na európskom turné, počas ktorého si členovia zoskupenia spravia zastávku v Kremnici.

Svoje tohtoročné turné kapela odštartovala 12. júna v  Brooklyne, odkiaľ vyrazila do strednej Európy. "V rámci Slovenska formácia odohrala koncerty v Prešove, Košiciach či Lučenci. Najbližšie možno Nat Osborn Band vidieť v sobotu 2. júla v Zechenterovej záhrade v Kremnici, kde odohrá koncert v rámci letného projektu kina Akropola - Amfiteátrum 2016," informovala Veronika Chrienová z kremnického mestského úradu.

Sedemčlenná skupina z newyorského Brooklynu sa združuje okolo lídra Nata Osborna, ktorý je zakladateľom formácie. Skupina vznikla v roku 2011, svoj debutový album s názvom The King and The Clown vydala na jar 2013. Odvtedy odohrala viac ako 200 koncertov na oboch stranách Atlantiku. Obľúbená je aj u slovenského publika, na našich pódiách sa objavuje už niekoľko rokov.