Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Regióny

V Liptovskom Mikuláši na Vrlíkovej ulici vznikne nové parkovisko

Ilustračné foto. Foto: TASR – František Iván

Ešte v tomto roku plánuje mesto začať aj s rozširovaním parkoviska na Borbisovej ulici, kde vznikne 99 nových parkovacích státí. Ďalších 89 nových odstavných plôch pribudne na Majerskej ulici.

Liptovský Mikuláš 6. októbra (TASR) - Na Vrlíkovej ulici na Nábreží v Liptovskom Mikuláši vznikne do dvoch mesiacov nové parkovisko pre 20 áut. Zhotoviteľ v tomto týždni začal s prvými prácami. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.

Ešte v tomto roku plánuje mesto začať aj s rozširovaním parkoviska na Borbisovej ulici, kde vznikne 99 nových parkovacích státí. Ďalších 89 nových odstavných plôch pribudne na Majerskej ulici. "Parkovanie na druhom najväčšom sídlisku v meste sa citeľne zjednoduší, v priebehu pár mesiacov tu vznikne dovedna 208 parkovacích státí," uviedla hovorkyňa.

Ako dodala, minulý týždeň sa začala aj veľká renovácia na Hradišskej ulici na Podbrezinách. Robotníci tam rekonštruujú parkovisko, chodníky aj verejné osvetlenie. "K existujúcim 58 parkovacím miestam pribudne v tejto lokalite ďalších 44 nových," načrtla Čapčíková.