Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

V Novej Bošáci vyťahovali hasiči z potoka auto

Päť hasičov aj so špeciálnou vyslobodzovacou technikou zasahovalo v nedeľu 5. novembra 2017 v katastri obce Nová Bošáca v okrese Nové Mesto nad Váhom. Osobný automobil tam uviazol v potoku. V automobile prevrátenom na boku v potoku nikto nebol, hrozil únik prevádzkových kvapalín do potoka. Hasiči vytiahli automobil z potoka pomocou špeciálnej techniky (na snímke). Foto: TASR - KR PZ v TRNAVE

Osobný automobil v Novej Bošácej uviazol v potoku, pričom hrozil únik prevádzkových kvapalín do vody.

Nová Bošáca 6. novembra (TASR) – Päť hasičov aj so špeciálnou vyslobodzovacou technikou zasahovalo v nedeľu (5.11.) v katastri obce Nová Bošáca v okrese Nové Mesto nad Váhom. Osobný automobil tam uviazol v potoku.

Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, v automobile prevrátenom na boku v potoku nikto nebol, hrozil však únik prevádzkových kvapalín do potoka.

Päť hasičov aj so špeciálnou vyslobodzovacou technikou zasahovalo v nedeľu 5. novembra 2017 v katastri obce Nová Bošáca v okrese Nové Mesto nad Váhom. Osobný automobil tam uviazol v potoku (na snímke). V automobile prevrátenom na boku v potoku nikto nebol, hrozil únik prevádzkových kvapalín do potoka. Hasiči vytiahli automobil z potoka pomocou špeciálnej techniky.
Foto: TASR- KR HaZZ Trenčín


"Hasiči pomocou navijaku prevrátili vozidlo späť na kolesá a vykonali protipožiarne opatrenia. Následne havarovaný automobil prostredníctvom špeciálneho vyslobodzovacieho vozidla vytiahli na breh a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície," skonštatoval Petrík s tým, že k úniku prevádzkových kvapalín z havarovaného vozidla do potoka nedošlo.