Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

V okrese Topoľčany sa voľby začali načas a bez problémov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Veronika Mihaliková

Podľa zapisovateľky sa ešte pred otvorením volebnej miestnosti museli doriešiť organizačné záležitosti v obci Práznovce, kde sa vzdal svojej funkcie predseda okrskovej volebnej komisie.

Topoľčany 30. septembra (TASR) - Voľby do Národnej rady SR sa v okrese Topoľčany začali pokojne a bez problémov. Ako pre TASR uviedla zapisovateľka okresnej volebnej komisie Zuzana Chudá, volebné miestnosti boli vo všetkých 88 okrskoch otvorené načas.

Podľa jej slov sa ešte pred otvorením volebnej miestnosti museli doriešiť organizačné záležitosti v obci Práznovce, kde sa vzdal svojej funkcie predseda okrskovej volebnej komisie. "Počet členov komisie tu neklesol, takže si spomedzi seba vyžrebovali nového predsedu a voľby sa tu začali a aj prebiehajú bez problémov," uviedla Chudá.

Voliči podľa jej slov začali vstupovať do volebných miestností hneď po ich otvorení. "Mali sme aj mierne kuriózny prípad, keď v jednom z okrskov prišiel pán hneď skoro ráno, prevzal si riadne volebné lístky, aj s obálkou prešiel za plentu a po chvíli vyšiel s tým, že voliť nebude a volebné lístky zahodil," dodala Chudá.