Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

V Piešťanoch v noci horelo v autoservise

Ilustračná snímka. Foto: TASR KR HaZZ Trnava

Zásah komplikovala okrem silného zadymenia a sálavého tepla aj neusporiadanosť vybavenia garáže a nezabezpečená montážna jama.

Piešťany 21. mája (TASR) - Kancelária autoservisu zhorela počas nočného požiaru v Piešťanoch na Vrbovskej ceste. Incident ohlásili v pondelok (20. 5.) krátko pred 23.00 h, vplyvom vysokej sálavej teploty došlo aj k poškodeniu vybavenia prevádzky a zaparkovaného osobného motorového vozidla. Zásah komplikovala okrem silného zadymenia a sálavého tepla aj neusporiadanosť vybavenia garáže a nezabezpečená montážna jama. TASR o tom v utorok informoval vedúci oddelenia operačného riadenia Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Martin Krajčovič.

"Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Piešťan, Hlohovca, Trnavy a členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Vrbové a Moravany nad Váhom. Spolu bolo na zásah nasadených 19 hasičov a sedem kusov hasičskej techniky," uviedol Krajčovič. Príčina vzniku požiaru je podľa jeho vyjadrenia v štádiu zisťovania. Škoda na majetku bola predbežne stanovená na 75.000 eur. Pri udalosti nedošlo k zraneniu osôb.