Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vodič zrazil chodkyňu, ešte ju aj oklamal a ušiel

Po dopravnej nehode na mieste zostalo spätné zrkadlo. Vodič pravdepodobne jazdil na osobnom motorovom vozidle značky Mercedes, typu ML, hnedej farby. 25. septembra 2017 Foto: TASR - KR PZ Nitra

Mladá žena v dôsledku nárazu utrpela ťažké zranenia. Neznámy vodič na mieste nehody zastal a dohodol sa s poškodenou, že sa stretnú v nemocnici, do ktorej ale neprišiel a taktiež nehodu neoznámil.

Pohronský Ruskov 25. septembra (TASR) - Okresný dopravný inšpektorát (ODI) v Leviciach žiada vodiča, ktorý v sobotu 23. septembra o 19.10 h v Pohronskom Ruskove, v smere na Hronovce, na rovnom úseku cesty zrazil chodkyňu, aby sa prihlásil na ODI.

Ako TASR informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, dopravná nehoda sa stala tak, že doposiaľ nezistený vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle spätným zrkadlom zachytil chodkyňu kráčajúcu rovnakým smerom. "Dvadsaťštyriročná žena v dôsledku nárazu utrpela ťažké zranenia. Neznámy vodič na mieste nehody zastal a dohodol sa s poškodenou, že sa stretnú v nemocnici, do ktorej ale neprišiel a taktiež nehodu neoznámil," povedala Bruchterová.

Po dopravnej nehode na mieste zostalo spätné zrkadlo. "Vodič pravdepodobne jazdil na osobnom motorovom vozidle značky Mercedes, typu ML, hnedej farby. Taktiež žiadame o pomoc prípadných svedkov, ktorí si všimli vozidlo bez spätného zrkadla, aby to oznámili na čísle 158, prípadne na ODI v Leviciach," dodala policajná hovorkyňa.