Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Regióny

V Seredi vylúpili zlatníctvo, polícia žiada o pomoc občanov

Ilustračné foto Foto: TASR

Dvaja muži v kuklách so sekerami lúpili dnes krátko po pol jedenástej na Námestí Slobody. Rozbili sklenené výplne a zobrali šperky.

Sereď 16. októbra (TASR) - Polícia vyšetruje lúpež v zlatníctve, ktorá sa stala dnes krátko po pol jedenástej na Námestí Slobody v Seredi. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.

"Minimálne traja neznámi, kuklami maskovaní páchatelia v blízkosti zlatníctva zaparkovali osobné auto Audi A6 modrej farby s evidenčným číslom MT 262 CU. Dvaja z nich so sekerami vošli do priestorov zlatníctva," priblížil Hanus s tým, že predavačka ich pri príchode počula a skryla sa.

Ako hovorca ďalej uviedol, páchatelia rozbili sklenené výplne, odcudzili zlaté šperky a z miesta následne ušli. K zraneniu osôb neprišlo. Polícia začala okamžite po vozidle, ako aj po páchateľoch intenzívne pátrať. "Zároveň žiadame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie, ktoré by pomohli páchateľov vypátrať, aby sa prihlásili na najbližšom policajnom útvare alebo zavolali na linku 158," povedal Hanus.