Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V Snine opravia športovú halu za 540.000 eur

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavel Neubauer

Stavebné práce vo vnútri objektu majú byť ukončené do konca apríla a termín na celkové dokončenie stavby je 29. august 2016.

Snina 8. januára (TASR) – Športová hala v Snine získa nový šat. Samospráva získala na jej rekonštrukciu externé zdroje. S prácami sa začalo vo štvrtok 7. januára. TASR informovala hovorkyňa radnice Eva Mihaliková.

Realizátorom stavebných prác je prešovská akciová spoločnosť DAG SLOVAKIA. "Celková cena diela je 540.000 eur. Na rekonštrukciu získalo mesto finančnú dotáciu od Úradu vlády SR v sume 443.000 eur," ozrejmila Mihaliková.

Ako dodala, stavebný projekt ráta s výmenou starých dverí a okien za nové a zateplením športovej haly, na ktorej pribudne nová fasáda. Ďalej pôjde o kompletnú renováciu telocvične, stavebné úpravy vstupného vestibulu a posilňovne i ďalšie práce v areáli športoviska.

Opravu haly chcú dokončiť v lete budúceho roka. "Stavebné práce vo vnútri objektu majú byť ukončené do konca apríla a termín na celkové dokončenie stavby je 29. august 2016," spresnila hovorkyňa.

Zmienený športový stánok postavili na prelome 70. a 80. rokov minulého storočia. Hala slúži predovšetkým sninskej mládeži. Počas roka sa tam zvyknú konať rôzne podujatia, a to regionálneho i medzinárodného charakteru.