Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Kto vyhrá súťaž o najobľúbenejšiu atrakciu v Nitrianskom kraji?

Ilustračné foto Foto: TASR

Novinkou v tomto roku je možnosť poslať neobmedzený počet hlasov.

Nitra 1. júla (TASR) - V priebežnom hlasovaní o najobľúbenejšiu turistickú atrakciu Nitrianskeho kraja 2017 zatiaľ vedie Wellness Hotel Patince, ktorý v ôsmom ročníku súťaže vyhlasovanej Agentúrou EPS získal zatiaľ najviac hlasov. "Pri určení priebežného poradia bolo zohľadnené len internetové hlasovanie a hlasy odovzdané vyplnením hlasovacích kupónov počas otvorenia súťaže na podujatí Festival chutí v Nitre 3. júna," informovali organizátori.

Súťaž stále trvá, hlasovať sa dá do 15. júla, takže verejnosť stále môže výsledky zmeniť. Hlasovanie je prístupné pre každého, kto dosiahol 18 rokov. Novinkou v tomto roku je možnosť poslať neobmedzený počet hlasov. Momentálne môžu záujemcovia hlasovať aj v obchodom centre Max a stále sa dajú odovzdávať hlasy aj na portáloch mojanitra, nitralive, mojelevice, mojekomarno, mojezamky a mojetopolcany.

Hlas môžu turisti odovzdať aj priamo v turistických atrakciách, ktoré sa do súťaže zapojili. "Tento rok máme medzi súťažiacimi aj novinky, čo nás veľmi teší, pretože tak dochádza k istej obmene. Vrátil sa nám Zámok Topoľčianky, novinkou je hradisko Valy Bojná, ktoré súťaží aj spolu s múzeom, ktoré sa nachádza priamo v obci Bojná. Novinkou je tiež hotel Château Béla a potom sú to stálice súťaže Wellness Hotel Patince, Thermal Resort Vadaš, Lodný mlyn Kolárovo a tiež rekreačné zariadenie Margita-Ilona a Kaštieľ Mojmírovce,” uviedol riaditeľ agentúry EPS Daniel Balko.