Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Veľká Noc v Bešeňovej - hektolitre vody, tradície a zábava!

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Okrem ľudových tradícii nechýbal relax v termálnych bazénoch a zábavno-adrenalínová zóna s pravými morskými vlnami.

Bešeňová 2. apríla (TASR) – Hektolitre vody nielen pre slečny a dámy, ale i najveselšiu Veľkú Noc mali v Gino Paradise Bešeňová. Počas sviatkov sa vo vodnom raji plieskalo bičom, tancovalo sa, predviedli sa ľudové remeslá a zvyky, súťažilo sa, zabávalo a relaxovalo.

Všetko, čo sa spája s veľkonočnými sviatkami mohli návštevníci vidieť a zažiť v GINO PARADISE Bešeňová. Nechýbali tu kraslice, výšivky, prútený tovar, košíky, výrobky z dreva, varešky, pastierske riady, drevené hračky, včelie produkty či medovina. Počas veľkonočného víkendu sa vo vodnom raji plieskalo bičom, aj takto chceli návštevníci prilákať jar.

Nielen deti, ale aj dospelí sa zapájali do animačných aktivít, ktoré boli špeciálne pripravené len pre tohtoročné veľkonočné sviatky. Kým dievčatá sa pýšili veľkonočnými kraslicami, chlapci sa chválili s prútenými korbáčmi.

Okrem ľudových tradícii nechýbal relax v termálnych bazénoch a zábavno-adrenalínová zóna s pravými morskými vlnami. „Chceli sme spojiť tradície so zábavou a relaxom a našim hosťom ponúknuť nielen bohatý program, ale naučiť ich zdobiť kraslice, odlievať sviečky a zároveň ich naučiť aj správne švihať bičom,“ hovorí riaditeľka marketingu Gino Paradise Bešeňová Lýdia Chovancová.

To, že bol veľký záujem o strávenie druhých najkrajších sviatkov v roku práve v GINO PARADIE Bešeňová potvrdzuje fakt, že kapacity ubytovania boli plne vyťažené a vodný raj navštívilo počas sviatkov viac ako 10 000 ľudí.

Veľkonočné sviatky boli dostupné GINO PARADISE Bešeňová pre každú rodinu, pretože deti do deti do 18 rokov mali vstup len za 1 €.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový detský vodný raj s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.