Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vodiči sa počas najbližších dní musia pripraviť na dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Jakub Kotian

V piatok bude v čase od 18.00 h do 3.00 h uzatvorená vetva D4 od hraničného priechodu Jarovce - Kittsee v smere na Jarovce.

Bratislava 10. októbra (TASR)- Vodiči sa musia pripraviť v piatok (11. 10.) a v sobotu (12. 10) na dopravné obmedzenia v určitých úsekoch na D4 a D1. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

V piatok bude v čase od 18.00 h do 3.00 h uzatvorená vetva D4 od hraničného priechodu Jarovce - Kittsee v smere na Jarovce. Cesta bude zatvorená z dôvodu neplánovanej dodávky nosníkov na stavbu D4 križovatka Jarovce. "Premávka v tomto čase bude riadená prenosným dopravným značením bez prítomnosti dopravnej polície," uviedla bratislavská polícia.

V sobotu bude od 22.00 h do 3.00 h úplná uzávierka zjazdovej vetvy z D1 Trnava, od Petržalky, na Bajkalskú ulicu. Dôvodom je rekonštrukcia mosta v križovatke Prievoz v smere od Slovnaftskej ulice. Premávka bude na tomto úseku riadená dopravnou políciou.

"Vodičov žiadame, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili svoju pozornosť, trpezlivosť a riadili sa pokynmi polície," uvádzajú policajti.