Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Po voľbách na Považí utrpela najlepšia hráčka extraligy prvú porážku

Najlepšia hráčka ženskej stolnotenisovej extraligy Viera Majerčíková z Dunajskej Stredy si uplatnila volebné právo vo volebnom okrsku číslo 7 v Základnej škole Stred v Považskej Bystrici 5. marca 2016. Foto: TASR/Milan Podmaník

Do Považskej Bystrice pricestovala Majerčíková ako najlepšia hráčka celej súťaže, keď doteraz neprehrala ani jeden zápas.

Považská Bystrica 5. marca (TASR) – Najlepšia hráčka ženskej stolnotenisovej extraligy Viera Majerčíková z Dunajskej Stredy si uplatnila volebné právo vo volebnom okrsku číslo sedem v Základnej škole Stred v Považskej Bystrici. Hlasovací lístok vhodila do urny v rovnakej budove, v ktorej hrávajú svoje extraligové stretnutia ženy TTC Považská Bystrica.

"Zatiaľ som bola na všetkých voľbách, s voličským preukazom som však dnes volila prvýkrát. Z Dunajskej Stredy sme cestovali zavčasu ráno, domov sa vrátime asi neskoro večer, a to sa mi už nebude chcieť ísť voliť. Tak som si radšej vybavila voličský preukaz a odvolila na Považí," povedala pre TASR Majerčíková.

Do Považskej Bystrice pricestovala Majerčíková ako najlepšia hráčka celej súťaže, keď doteraz neprehrala ani jeden zápas. Má tiež najväčšiu zásluhu na tom, že Dunajská Streda ako obhajca minuloročného majstrovského titulu, je suverénnym lídrom ženskej extraligy. Voľby na Považí jej však šťastie nepriniesli, Majerčíková utrpela prvú prehru v súťaži s juniorskou reprezentantkou v drese TTC Monikou Uríkovou. Celkovo však triumfovali Dunajskostredčanky 6:1.