Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Voľby sa začali pokojne aj v obciach a mestách na strednom Pohroní

Ilustračné foto Foto: TASR/Vladimír Benko

Okresná volebná komisia Žiar nad Hronom, neboli zaznamenané zatiaľ žiadne problémy. TASR to potvrdil predseda Okresnej volebnej komisie Michal Žurav.

Žiar nad Hronom 5. marca (TASR) - Pokojne a bez problémov sa začali parlamentné voľby aj v obciach a mestách na strednom Pohroní. V okresoch Žiar nad Hronom, Žarnovica a Banská Štiavnica, ktoré zastrešuje Okresná volebná komisia Žiar nad Hronom, neboli zaznamenané zatiaľ žiadne problémy. TASR to potvrdil predseda Okresnej volebnej komisie Michal Žurav.

V 68 obciach týchto troch okresov je 113 okrskov. Volebné miestnosti sú zriadené väčšinou na obecných úradoch, v kultúrnych domoch či školách. Volí sa však aj v hoteli, hasičskej zbrojnici či hájovni.

"Okresná volebná komisia má desať členov plus zapisovateľku. Už o 8.00 h išli jej členovia do terénu, v dopoludňajších hodinách navštívia volebné miestnosti v okrese Žarnovica a v okolí Kremnice. Popoludní pôjdeme do okresu Banská Štiavnica," podotkol s tým, že popritom kontrujú členovia situáciu aj v okrskoch v Žiari nad Hronom.


Prečítajte si VŠETKO O PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH a sledujte s nami VOĽBY ONLINE