Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

Na strednom Považí a na Kopaniciach otvorili volebné miestnosti včas

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Daniel Stehlík

V pôsobnosti okresnej volebnej komisie v Trenčíne môžu ľudia hlasovať v parlamentných voľbách v 116 volebných okrskoch v okrese Trenčín a v 60 okrskoch v Ilavskom okrese.

Trenčín 30. septembra (TASR) - Na strednom Považí a v kopaničiarskom regióne otvorili v sobotu o 7.00 h všetkých 399 volebných miestností pre hlasovanie v predčasných parlamentných voľbách. TASR o tom informovali zapisovatelia okresných volebných komisií.

V pôsobnosti okresnej volebnej komisie v Trenčíne môžu ľudia hlasovať v parlamentných voľbách v 116 volebných okrskoch v okrese Trenčín a v 60 okrskoch v Ilavskom okrese. Informovala zapisovateľka komisie Iveta Bartošová.

Podľa zapisovateľky okresnej volebnej komisie v Považskej Bystrici Adriany Oravíkovej, v Púchovskom okrese je k dispozícií 53 a v Považskobystrickom okrese 71 volebných okrskov.

Zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Novom Meste nad Váhom Ľubica Marcinová TASR informovala, že v okrese Nové Mesto nad Váhom je k dispozícii 67 a v Myjavskom okrese 32 volebných okrskov.

V sobotných predčasných parlamentných voľbách kandiduje 24 politických strán a hnutí a jedna koalícia. Na Slovensku je približne 4,3 milióna voličov.