Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Regióny

Na východe Slovenska otvorili všetky volebné miestnosti

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Ako uviedla zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Bardejove Galina Lacová Ščerbáková, v okrese Bardejov sa o 7.00 h bez rušivých momentov otvorili všetky volebné miestnosti.

Prešov 30. septembra (TASR) - Na východe Slovenska otvorili v sobotu ráno všetky volebné miestnosti v súvislosti s voľbami nových poslancov do Národnej rady (NR) SR. Nevyskytli sa žiadne komplikácie. Pre TASR to potvrdili jednotlivé okresné volebné komisie.

Do pôsobnosti okresnej volebnej komisie v Prešove patrí i okres Sabinov. Podľa jej zapisovateľky Miroslavy Hudákovej neevidujú žiadne problémy v súvislosti so začiatkom volieb. Celkovo majú 233 okrskov.

Ako pre TASR potvrdila zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Stropkove Ľubica Čarná, otvorili všetky volebné miestnosti. V okrese je 52 okrskov.

V okrese Svidník, kde patrí i mesto Giraltovce, sa rovnako nevyskytli žiadne komplikácie a podľa zapisovateľky okresnej volebnej komisie Ivany Capkovej tam majú 78 okrskov.

Ako uviedla zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Bardejove Galina Lacová Ščerbáková, v okrese Bardejov sa o 7.00 h bez rušivých momentov otvorili všetky volebné miestnosti. Celkovo majú 116 okrskov.

Do pôsobnosti okresnej volebnej komisie v Humennom patria i okresy Snina a Medzilaborce. Ráno tam sprístupnili všetky volebné miestnosti a celkovo majú 165 okrskov. Pre TASR to povedal zapisovateľ okresnej volebnej komisie Ján Sental.