Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

Volebný deň v Trnavskom kraji odštartoval bez problémov

Ilustračné foto. Foto: TASR - Daniel Stehlík

V okrese Dunajská Streda je k dispozícii 126 volebných okrskov, podľa predsedu okresnej volebnej komisie Jozefa Báriho je všetko v poriadku.

Trnava 6. apríla (TASR) - Začiatok volebného dňa v Trnavskom kraji je bez problémov. Všetky volebné miestnosti otvorili načas, potvrdili to pre TASR jednotlivé okresné volebné komisie.

V okrese Dunajská Streda je k dispozícii 126 volebných okrskov, podľa predsedu okresnej volebnej komisie Jozefa Báriho je všetko v poriadku.

V okrese Galanta podľa predsedu Raymonda Kunštatského je otvorených všetkých 84 volebných miestností načas a nie sú žiadne problémy nahlásené.

V okrese Piešťany je k dispozícii 63 volebných okrskov, okresná volebná komisia, ako uviedol jej podpredseda Pavol Melicher, nemá žiadne informácie o mimoriadnych udalostiach.

Predsedníčka okresnej volebnej komisie v Senici Anna Klempová informovala, že všetko nateraz prebieha v poriadku a volebné miestnosti navštevujú prví voliči. Odovzdať svoj hlas môžu v 97 volebných okrskoch, z toho je 53 v okrese Senica a 44 v okrese Skalica.

V obvode Trnava je otvorených 158 volebných miestností, z toho v okrese Trnava 113 a v okrese Hlohovec 45. V krajskom meste Trnava je zriadených 46 okrskov. Podľa predsedníčky okresnej volebnej komisie Aleny Krátkej je začiatok volieb bez problémov.