Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vráble na svojom webe zverejnili sekciu na hlásenie výtlkov na cestách

Ilustračné foto Foto: TASR

Možnosť nahlásiť výtlky na cestách bude trvať do 31. marca.

Vráble 8. marca (TASR) – Vrábeľská radnica už začala monitorovať stav komunikácií po tohtoročnej zime. Výtlky na cestách a chodníkoch sa snaží hľadať aj prostredníctvom mestskej internetovej stránky. Jej návštevníci tu nájdu sekciu, kde môžu nahlásiť jamy a výtlky, ktoré treba opraviť. Ako informovalo mesto, potrebné je uviesť aj bližšiu špecifikáciu, podľa ktorej by sa dalo poškodenie na ceste nájsť.

"Treba napísať číslo domu, charakteristiku okolia, prípadne ďalšie údaje. Pomôžeme si tým navzájom pri jazde našimi vozidlami, ale pomôžeme i identifikácii výtlkov pre prípadné opravy. Mesto má výtlky zmapované, chceme sa však ubezpečiť, že vieme o všetkých, ktoré je potrebné opraviť," uvádza radnica na svojej webovej stránke.

Možnosť nahlásiť výtlky na cestách bude trvať do 31. marca. Mesto zverejnilo výzvu v pondelok 7. marca. Magistrát v nej upozornil občanov, aby sa obmedzili iba na upozorňovanie na nedostatky na komunikáciách, bez písania komentárov. Momentálne sa v sekcii na nahlásenie výtlkov nachádza iba upozornenie na prepadnutý chodník na Námestí kapitána Nálepku.