Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Za ZŠ v Snine našli utopeného 54-ročného muža. Bol celý dobitý

Ilustračné foto. Foto: TASR - Miroslav Košírer

Na tele nebohého objavili zlomeniny rôznych tvárových kostí a nosa, ako aj tržnozhmoždené rany v oblasti rebier vpredu a vzadu.

Snina 29. marca (TASR) - Polícia v Snine vyšetruje smrť muža, ktorého našli dnes ráno utopeného v rieke za Základnou školou na Komenského ulici v Snine. Nález na linku tiesňového volania oznámil 42-ročný Sninčan. Informoval o tom prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Na miesto vyslaní policajti osobu identifikovali ako 54-ročného muža zo Sniny. "K jeho úmrtiu došlo za presne nezistených okolností počas noci zo včera nadnes," vysvetlil hovorca. Na tele nebohého objavili zlomeniny rôznych tvárových kostí a nosa, ako aj tržnozhmoždené rany v oblasti rebier vpredu a vzadu.

Obhliadajúci lekár sa k presnej príčine úmrtia nevedel vyjadriť, preto odporučil vykonanie súdnej pitvy. "Na miesto bol privolaný aj patológ, ktorý nemohol jednoznačne vylúčiť cudzie zavinenie, a preto taktiež odporučil vykonanie súdnej pitvy," doplnil.

Džobanik ďalej uviedol, že na mieste činu zaistili biologické a vecné stopy, ktoré predložia na expertízne skúmanie. Vykonali tiež operatívne previerky. Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.