Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA V BRATISLAVE: Zo strechy Auparku spadol chlapec

Bratislavský AUPARK. Foto: TASR

Chlapcovo nehybné telo našli v blízkosti kruhového objazdu za nákupným centrom. Záchranári sa snažili chlapca oživiť, ale nepodarilo sa im to.

Bratislava 21. januára (TASR) - Polícia vyšetruje smrť chlapca, ktorý mal zahynúť po páde zo strechy nákupného centra na Einsteinovej ulici v Bratislave. Informuje o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Chlapcovo nehybné telo našli dnes po 14.30 h. v blízkosti kruhového objazdu za nákupným centrom. Záchranári sa snažili chlapca oživiť, ale nepodarilo sa im to.

"Podľa doterajších informácií mal chlapec podľahnúť zraneniam, ktoré mali nastať následkom pádu zo strechy obchodného centra. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uviedla Mihalíková. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Podľa informácií Pluska.sk chlapec (†12) skočil z parkovacieho domu, kde sa mal nachádzať spolu s kamarátmi. Prístup na miesto bol vraj bezproblémový. Strecha je vo výške približne 7-poschodového domu.