Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Regióny

ZAÚTOČIL NA POLICAJTOV: Výtržníkovi hrozí päť rokov väzenia

Ilustračná foto. Foto: TASR - Martin Baumann

V Stupave sa pre oznámenie o výtržnosti v podniku zišlo viacero hliadok.

Bratislava 19. júna (TASR) - Muž, ktorý bol v nedeľu (18. 6.) nadránom súčasťou páchania výtržníctva v stupavskom podniku, zaútočil na viacerých policajtov. Hrozí mu trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

V Stupave sa pre oznámenie o výtržnosti v podniku zišlo viacero hliadok. "Na mieste hliadka zistila, že tam dochádza k fyzickým útokom medzi viacerými občanmi, no hlavným útočníkom mal byť 50-ročný Milan," uviedla hovorkyňa.

Výtržník útok nasmeroval aj na policajta a spôsobil mu poranenia hlavy. Eskortovali ho do cely predbežného zadržania. "So sťažnosťou na nízky tlak si agresívny Milan vypýtal od hliadky Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách kávu a rýchlu zdravotnú pomoc," priblížila hovorkyňa. Po vyjdení z cely zaútočil na dvoch členov hliadky. "Jedného kopol do oblasti brucha a druhého udrel lakťom do oblasti rebier. Za toto konanie ho policajti za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovali a umiestnili znova do cely," dodala Šimková.