Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

SO STĹPOM NA STRECHE AUTA: Vodičovi Audi hrozí rok väzenia

Trest odňatia slobody až na jeden rok hrozí 38-ročnému vodičovi Audi, ktorý v utorok (22. 3.) v noci v Malých Uherciach v okrese Partizánske pod vplyvom alkoholu narazil so svojím autom do betónového stĺpu. Foto: Polícia SR

Vodič neutrpel žiadne zranenia.

Malé Uherce 23. marca (TASR) - Trest odňatia slobody až na jeden rok hrozí 38-ročnému vodičovi Audi, ktorý v utorok (22. 3.) v noci v Malých Uherciach v okrese Partizánske pod vplyvom alkoholu narazil so svojím autom do betónového stĺpu. Muža po vytriezvení neminie obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom v stredu na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

"Privolaní policajti vodičovi pri dychovej skúške namerali 1,44 mg/l, čo predstavuje tri promile. Opakovaná dychová skúška ukázala hodnotu 1,45 mg/l, čo predstavuje 3,02 promile alkoholu," uviedla polícia.

Na vozidle následkom zrážky vznikla škoda približne 2500 eur a na stĺpe 500 eur. Vodič neutrpel žiadne zranenia. O jeho treste za jazdu pod vplyvom alkoholu treste bude rozhodovať súd.