Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Záhorská galéria ponúkne počas víkendu prehliadky výstav i workshop

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

V rámci sobotného programu si návštevníci môžu pozrieť maľby, sochy, objekty a inštalácie Magdalény Masárovej a Jakuba Cmarka, ktoré sú súčasťou výstavy Prítomnosť neprítomného.

Senica 17. mája (TASR) - Komentovanú prehliadku, klavírne improvizácie i workshop ponúkne svojim návštevníkom Záhorská galéria Jána Mudrocha v Senici 18. mája počas Noci múzeí a galérií. Ako uviedli organizátori, sobotný program sa začne od 13. a potrvá do 21. hodiny. V nedeľu (19. 5.) bude pokračovať kreatívnym stretnutím s umením pre rodiny s deťmi.

V rámci sobotného programu si návštevníci môžu pozrieť maľby, sochy, objekty a inštalácie Magdalény Masárovej a Jakuba Cmarka, ktoré sú súčasťou výstavy Prítomnosť neprítomného. "Záujemcovia uvidia aj výstavu vybraných umeleckých diel zo zbierok galérie s názvom Po stopách umenia s Jánom Mudrochom I.," informovala galéria.

Súčasťou podujatia je i sprievodný program. "Ponúkne klavírne improvizácie v štýle neoimpresionizmu v podaní Petra Adamova a tiež workshop so sochárom Miroslavom Trubačom," doplnili organizátori.