Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Poľke ukradli v Poprade tašku s vecami, škodu vyčíslila na 2000 eur

Ilustarčná snímka. Foto: TASR - Pavol Zachar

Policajná hovorkyňa uviedla, že 25-ročná Poľka ponechala svoju brašnu voľne a bez dozoru na lavičke na chodbe pri kabínkach na prezliekanie.

Poprad 16. februára (TASR) - Žene z Poľska ukradli v Poprade tašku s vecami, prípadom sa zaoberá polícia. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že ku krádeži došlo v stredu (15. 2.) popoludní v jednom z rekreačno-oddychových komplexov.

Ligdayová uviedla, že 25-ročná Poľka ponechala svoju brašnu voľne a bez dozoru na lavičke na chodbe pri kabínkach na prezliekanie. "Túto situáciu využil zlodej a tašku ukradol. Mladá žena vzniknutú škodu vyčíslila na 2000 eur. V taške mala osobné doklady, finančnú hotovosť, ako aj ďalšie osobné veci," uviedla hovorkyňa. Vo veci krádeže vedie vyšetrovanie poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje, že napriek nákupom, zábave či oddychu je potrebné vždy si zabezpečiť svoje osobné veci. "Ponechať ich bez dozoru môže priniesť práve takúto nepríjemnú situáciu, aká sa stala v tomto prípade. Nedávajme zlodejom šancu naším nezodpovedným prístupom," uzavrela Ligdayová.