Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Zimný štadión v Rimavskej Sobote je otvorený už aj pre verejnosť

Erb mesta Rimavská Sobota Foto: Heraldický register

Verejnosť môže ľadovú plochu využívať aj počas víkendov, záujemcovia si však musia vopred pozrieť rozpis hokejových zápasov.

Rimavská Sobota 20. októbra (TASR) - Zimný štadión v Rimavskej Sobote je po letnej technickej prestávke opäť v prevádzke. Ako TASR informoval riaditeľ miestnych Technických služieb (TS) Tibor Barto, organizované skupiny a hokejisti ho využívali už od septembra, teraz môže na ľadovú plochu prísť aj verejnosť.

V súčasnosti jej ponúkli zimný štadión na 40 hodín týždenne. "Zatiaľ ešte veľký záujem o túto službu nie je, ale kto sa chce korčuľovať, je to väčšinou od 8.00 do 14.30 hodiny. Popoludní ho využívajú na tréningy organizované skupiny. Plochu si objednávajú z Poltára, Klenovca, ale aj z Hnúšťe, Tisovca, Tornale. Inde totiž podobné príležitosti chýbajú. Ak by sme zaevidovali záujem ďalších skupín, stále je tu priestor, aby sme sa dohodli, ale pôjde to na úkor času pre verejnosť," skonštatoval Barto.

Verejnosť môže ľadovú plochu využívať aj počas víkendov, záujemcovia si však musia vopred pozrieť rozpis hokejových zápasov.