Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pri hromadnej zrážke troch áut vyhasol život 43-ročnej spolujazdkyne

Ilustračné foto. Foto: TASR/Roman Hanc

U vodičov alkohol zistený nebol.

Turčianske Teplice 23. januára (TASR) - Život 43-ročnej spolujazdkyne vyhasol dnes pred šiestou hodinou ráno pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste I/65 v katastri mesta Turčianske Teplice.

Ako TASR informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík, za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k stretu troch motorových vozidiel - Škoda Octavia, Mazda a Renault Thalia - idúcich v smere od Banskej Bystrice na Martin.

"Vozidlo Škoda viedla 28-ročná žena, Mazdu 39-ročná vodička a vozidlo Renault Thalia 48-ročný vodič. Pri dopravnej nehode vyhasol život 43-ročnej spolujazdkyne z vozidla Škoda. Jeho vodička a ďalší spolujazdec utrpeli predbežne ľahké zranenia a tiež vodička Mazdy. U vodičov alkohol zistený nebol," konštatoval hovorca.

Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 6200 eur. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody sú podľa Moravčíka predmetom vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky.