Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

Nemocnica Agel Zlaté Moravce zrevitalizovala priestory telocvične

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Cieľom rozsiahlej modernizácie priestorov telocvične bolo zabezpečiť vyššie pohodlie, bezpečnosť aj komfort pre klientov a pacientov počas cvičenia.

Zlaté Moravce 7. decembra (TASR) - Nemocnica Agel Zlaté Moravce zrevitalizovala priestory telocvične. Využívajú ich prevažne pacienti nelôžkového oddelenia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Do modernizácie investovala viac ako 7000 eur, informovala riaditeľka nemocnice Nina Horniaková.

Cieľom rozsiahlej modernizácie priestorov telocvične bolo zabezpečiť vyššie pohodlie, bezpečnosť aj komfort pre klientov a pacientov počas cvičenia. V rámci revitalizačných prác nemocnica zabezpečila chemickú injektáž. Betónová konštrukcia ošetrená injektážou je nepriepustná voči tlakovej vode, chemikáliám aj iným produktom. Povrchy stien boli opravené a následne natreté antibakteriálnym náterom.

Nový ochranný náter bol použitý aj na radiátory, dvere a zárubne. Staré koberce nahradila moderná zateplená vinylová podlaha. Investícia zahŕňala i kompletnú výmenu nábytku a zdravotechniky.