Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Zlodej sa schovával pred policajtmi v školskej kuchyni pod stolom

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Policajné operačné stredisko vyslalo v stredu 18. septembra o štvrtej nadránom hliadku na preverenie objektu základnej školy v Trnave.

Trnava 19. septembra (TASR) – Pod pracovným stolom v školskej kuchyni našli skrytého zlodeja trnavskí policajti. Už predtým trestaný 36-ročný Ján z Trnavy sa schoval za hromadu riadu a potravín, keď mu polícia prekazila úmysel prisvojiť si cudzie veci.

Policajné operačné stredisko vyslalo v stredu 18. septembra o štvrtej nadránom hliadku na preverenie objektu základnej školy v Trnave. Po príchode zistila, že sú násilne otvorené dvere na kotolni. Žiadna osoba sa tam však nenachádzala. Následne policajti prehľadali ďalšie priestory, pričom našli batožinu so zväzkom viacerých kľúčov a náradím na páčenie. Medzitým prišla na pomoc ďalšia hliadka a psovod so psom. Po niekoľkých minútach si jeden z policajtov všimol v kuchyni ľudskú postavu pod pracovným stolom. Páchateľ na výzvy policajtov, aby vyšiel z úkrytu, nereagoval, a tak museli voči nemu použiť donucovacie prostriedky. Spútaného muža predviedli na útvar, hrozí mu odňatie slobody na šesť mesiacov až tri roky.