Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Regióny

Zvolenský mestský úrad je zatvorený do 26. februára

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR Adriána Hudecová

Mesto poskytuje svoje služby obyvateľom výhradne prostredníctvom mailových kontaktov. Osobné návštevy úradu nie sú možné.

Zvolen 19. februára (TASR) – Mestský úrad vo Zvolene je pre výpadok zamestnancov s ochorením COVID-19 zatvorený do 26. februára. Samospráva o tom informuje na svojej oficiálnej webstránke s tým, že tak reaguje na rozšírenie nového koronavírusu medzi pracovníkmi úradu. Zabrániť tak chcú jeho ďalšiemu šíreniu.

„V posledných dňoch sme mali prudký nárast počtu infikovaných kolegov. S ním sa spája okamžitá karanténa pre všetkých, ktorí s nimi prišli do bezprostredného kontaktu. Postupne nám takto vypadla väčšina personálneho oddelenia, celá matrika, odbor stavebnej správy, polovica odboru správy majetku a niektorí pracovníci z odboru rozvoja mesta,“ uviedla primátorka Zvolena Lenka Balkovičová.

Mesto poskytuje svoje služby obyvateľom výhradne prostredníctvom mailových kontaktov. Osobné návštevy úradu nie sú možné. Zoznam jednotlivých e-mailových kontaktov nájdu občania na oficiálnej webstránke mesta Zvolen.