Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Regióny

Tragická nehoda vo Zvolene: V horiacom aute zahynul 18-ročný mladík

Polícia Slovenskej republiky na svojom Facebooku zverejnila snímku z nehody, ktorá si vyžiadala mladý ľudský život. Foto: Facebook - Polícia Slovenskej republiky

Mladík zo Sliača, ktorý sedel vo vozidle ako spolujazdec, utrpel vážne zranenia, zostal v aute zakliesnený a následne uhorel.

Zvolen 23. augusta (TASR/Teraz.sk) - Osemnásťročný mladík zo Sliača uhorel dnes krátko po polnoci v aute po tom, ako pri nákupnom centre vo Zvolene vozidlo, v ktorom sa viezol, zišlo z cesty, prevrátilo sa a začalo horieť.

Podľa banskobystrickej krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej k nehode došlo po tom, ako 18-ročný vodič vozidla Renault Clio z Banskej Bystrice prešiel pravotočivú zákrutu a následkom rýchlej jazdy zišiel s vozidlom mimo cesty, kde sa auto prevrátilo. Došlo pri tom k jeho poškodeniu a následnému zhoreniu.

Mladík zo Sliača, ktorý sedel vo vozidle ako spolujazdec, utrpel vážne zranenia, zostal v aute zakliesnený a následne uhorel.

Vo vozidle mal ľahké zranenie vodič aj 16-ročná spolujazdkyňa zo Sliača. Škodu na vozidle odhadli na 2500 eur.

Alkohol u vodiča zistený nebol. Na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy a nehoda je v štádiu vyšetrovania. V prípade usmrteného spolujazdca bola nariadená súdna pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.