Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Zvolenská cesta v Banskej Bystrici bude v nedeľu uzavretá

Mesto Banská Bystrica, ilustračné foto Foto: TASR/Wikimedia/Twisp

Zvolenská cesta bude celkovo uzavretá v úseku od Iliašskej cesty po križovatku pri predajni Hyundai. Zároveň dôjde k čiastočnej uzávere miestnej komunikácie v úseku od predajne AAA auto po križovatku s Iliašskou cestou.

Banská Bystrica 3. júla (TASR) – Vodiči prechádzajúci frekventovanou Zvolenskou cestou v Banskej Bystrici musia v nedeľu (8.7.) počítať s dopravnými obmedzeniami. V čase od 6.00 h do polnoci bude uzavretá z dôvodu pokládky poslednej vrchnej vrstvy nových asfaltov.

Ako v utorok TASR informovala hovorkyňa banskobystrického primátora Zdenka Marhefková, Zvolenská cesta bude celkovo uzavretá v úseku od Iliašskej cesty po križovatku pri predajni Hyundai. Zároveň dôjde k čiastočnej uzávere miestnej komunikácie v úseku od predajne AAA auto po križovatku s Iliašskou cestou.

"Žiadame obyvateľov a návštevníkov mesta o porozumenie a trpezlivosť. Vodičov prosíme o rešpektovanie prenosného dopravného značenia a pokynov príslušníkov mestskej polície," dodala Marhefková s tým, že v prípade nepriaznivého počasia sa práce presunú na iný deň.