Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

13. medzinárodné job days lekárstva a zdravia v Bratislave v roku 2024

Foto: Agentúra RTK International

Akcia plná superlatívov v dňoch 26. – 27. 4. 2024.

Bratislava 19. marca (OTS) - Na akcii plnej superlatívov sa predstavia špičkové nemocnice zo Slovenska, Českej republiky, Rakúska a Nemecka. Do Bratislavy dorazí 31 nemocníc a zdravotníckych zariadení. Návštevníci sa budú môcť pýtať na všetko, čo ich zaujíma, 100 vedúcich pracovníkov zastúpených subjektov, ako sú členovia vedení, vedúci lekári, lekári a HR špecialisti. Žiadne otázky nezostanú bez odpovede.

Odborným návštevníkom sa ponúka možnosť prvého kontaktu so svojím potenciálnym budúcim zamestnávateľom. Môžete sa prísť buď iba informovať, alebo sa rovno uchádzať o zamestnanie. Rozhovory prebiehajú bez registrácie. Job days sa uskutočnia v dňoch 26. – 27. 4. v Bratislave a sú určené pre lekárov, čerstvých absolventov a študentov lekárskych fakúlt, zdravotné sestry, zdravotnícky a ošetrovateľský personál a ďalej pre fyzioterapeutov a ergoterapeutov.

Celkovo sa ponúka 200 voľných pracovných miest vo všetkých odbornostiach okrem kožného a zubného lekárstva, a to tak v oblasti lekárstva, ako aj ošetrovateľstva.
Študentky a študenti lekárskych fakúlt a zdravotníckych škôl si priamo na akcii môžu dohodnúť absolvovanie povinných praxí a odborných stáží či ďalšieho vzdelávania.
Vstup je zadarmo. V rámci sprievodného programu sa uskutoční veľká tombola o atraktívne ceny určená iba pre odborných návštevníkov.

Miesto konania:
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Hviezdoslavovo nám. 2,
811 02 Bratislava

Otváracie hodiny:
Piatok 26. 4. 2024
11.00 – 17.00 hod.
Sobota: 27. 4. 2024
10.00 – 16.00 hod.

Vstup zadarmo

Usporiadateľ:
Agentúra RTK International
www.agentura-rtk.cz
rtk@agentura-rtk.cz